7 thoughts on “Sustinere – teatrul national Iasi

 1. m-am emotionat… pozele tale din Iasi imi amintesc de copilarie… petrecuta pe strada Silvestru a acestei urbe:)

 2. ..am editat si un album despre Iasi. in 2006. Nu este de voluminos ca cel de Dobrogea, dar este un album.

 3. Într’adevăr foarte frumoasă fotografia. Ca şi persoană care locuieşte în Iaşi, am senzaţia că o înţeleg şi mai bine. Teatrul de aici are nevoie de cât mai multă susţinere din nefericire, şi nu doar de la Vasile Alecsandri 🙂

  Poate fi vizualizat undeva pe web albumul despre Iaşi? Apreciez foarte mult fotografiile tale şi aş fi curioasă să aflu cum se vede Iaşiul prin obiectivul tău

 4. Raluca, multumesc in primul rand pentru aprecieri.
  Exista si un album despre Iasi, semnat de mine. Albumul a fost comandat de catre hotel Traian, si din cunostinetle mele, il au la vanzare la receptia hotelului. In cazul in care nu-l gasesti, da-mi de stire si pot vorbi cu biroul lor de marketing.
  Voi veni in curand sa lansez la Iasi albumul despre Dobrogea Portita. Daca doresti, iti dau de stire cand va avea loc lansarea.
  Sa auzim de bine,
  razvan

 5. Da, mi-ar face foarte mare placere sa vad albumul. Din motive carieristice insa, locuiesc temporar (pana in septembrie, mai exact) in Germania. Acesta este motivul pentru care intrebam de varianta online a albumului.

  Oricum sper sa mai fie si alte ocazii de a participa la o lansare de’a ta. Ar fi un prilej bun sa iti spun personal ca sunt o mare fana a fotografiei semnata de tine. Ca si fotograf (foarte) amator, si nu numai.

  Spor in toate si lumina buna,
  Raluca

 6. Raluca,
  nu am albumul Iasi online. In schimb pot sa-ti trimit cateva imagini “din targul Iesilor” pe o adresa personala (e-mail) de-a ta. Pentru asta poti sa-mi scrii, daca doresti evident, pe adresa mea personala.
  Daca-ti plac si alte subiecte, scrie-mi.

  razvan (razvanav [at] yahoo [dot] com)

  ps: iasi imi este un oras “cu un loc foarte special” pentru mine.

 7. Fiind una din arhitectele echipei de restauratori ai teatrului din 1996 pana in anii 2000 , ma gandesc daca ai ceva imagini cu teatrul vazut prin ochiul tau …si din ce an ?( si /sau imagini din Iasi ). multumesc , Irinel

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *