8 thoughts on “20 Destine Incrustate. Tara Lapusului – Arat in Costeni

 1. iti multumesc pentru imaginea radacinilor! imi iubesc ecoul greierilor din talpa…fotografia ta imi arata ca e acelasi pamant.

 2. O farima de firesc; ” patria mica” cum ar spune Liiceanu. Ogorul este pt omul asta – patria mica- . Departe de viltoarea politica de la Bucuresti omul si calul lui ingrijesc ogorul si astfel se asigura ca anul viitor vor avea mincare.Si un mesaj: sa nu uitam de unde am plecat si unde am putea sa ne intoarcem macar in vizita; nu de alta dar sa simtim rostul si seva vietii.

 3. Multumesc Ileana.
  Pentru multi insa, meleagurile din afara oraselor, sunt simple spatii unde se poate bea o bere si roti un mic. Spala masina la rau si bate mingea. Apoi dau fuga la TV sa vada multe ineptii.

 4. foarte frumoase poze… am dat intamplator peste blogul tau si nu-mi vine sa cred ca ai fotografii din costeni(eu am bunici acolo) ai fost recent acolo?

 5. Multumesc Anca. Am fost de nenumarate ori in Tara Lapusului pentru a realiza un album si scurtmetraj despre aceea zona. Lansarea va fi in nu multe zile.
  Mai multe detalii gasesti pe mail, unde ti-am scris cateva randuri.
  razvan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *