11 thoughts on “Pe loc repaus – Coasta bulgareasca de noiembrie (moto)

  1. splendid! presupun ca ai ajuns si mai la sud de zona din imagine…desi, daca ai fotografii de acolo si le expui , bietii bulgari risca sa fie “calcati” mai des. in jos, spre turci, locurile au un asa farmec salbatic, numai bun de imortalizat de dumneata:)

  2. privelistea aceasta – captata in timpuri mai calde de tine – arata, AZI, cred, intr-un chip uluitor…..e inghetat totul. am vazut Marea Neagra intr-o iarna blanda, oare cum o fi acum?…

  3. am aflat cum e! inghetata si alba si rece si …mi-a spus un prieten ca arata exact cum crede el ca arata un suflet care nu iubeste. nu poti fotografia asa ceva, stiu.dar Marea Neagra, albita de gerul actual, cred ca poate fi un subiect acceptabil pentru artistul de dincolo de obiectiv…de acord?

  4. scuzeee, a fost doar o comparatie nefericita!!
    te intrebam doar daca ai fotografia marea atat de inghetata, daca artistul care esti e tentat de asemenea extreme

  5. ..o mare indeobste sarata, acum e inghetata. si, prin urmare, cu imagini ceva mai iesite din comun

  6. am vazut-o candva inghetata si …nu gasesc cuvintele: speciala. acum imi pot doar imagina, din spusele prietenilor.. .sper sa pot ajunge la ea, cat inca este o captiva a iernii.

  7. intre timp am inteles de ce erai asa curios:) felicitari pentru seria cu Vama!!!!!! n-am ajuns inca acolo, mi-ai facut bucuria sa vad….multumesc mult

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *