7 thoughts on “Randuiala la valtoare – sat Suciu de Sus

 1. Bunica sotului meu e din Suciu de Jos – langa Lapus. Auzisem si de cel ” de Sus” . imaginile surprinse de tine sunt din aceeasi zona a Lapusului ?
  E deosebit de frumoasa zona. Eu am vazut-o intr-o vara. “Dobra” cum numeau localnicii o coasta de deal m-a fermecat de-a binelea. Nicaieri nu am mai vazut libelule atat de uriase si de o culoare fantastica – albastru electric.

 2. Eliza, am multe imagini din Romania. Exista o serie care fac obiectul viitorului meu album: “Tara Lapusului. Destine Incrustate”.
  Am sa-ti trimit prin transfer un trailer (promo la un documentar, 1 minut) despre urmatorul scurt-metraj pe care l-am facut cu aceasta zona.
  Sper sa-ti placa.
  razvan

 3. Multumesc ! Am primit si am vazut! E mult calm in miscarile oamenilor – in pasi , in gesturi.
  Vazandu-i cum muncesc, m-am intrebat de unde atata rabdare. Cosit fanul , intors de pe o parte pe alta, facute capite mici, apoi mai mari, carat in gospodarii, iar facut capite. Intre timp a mai crescut o runda de fanul gata de cosit….

 4. Da este ceva pentru comuna Suciu de sus. Este un obicei vechi care se mai pastreaza si pina in zilele de azi. Am si eu o locatie de acest gen ,si as fi interesat de o asociere cu un Muzeu pentru un proiect ,muzeul satului, -Grosii-Tiblesului, tef 0763177268

 5. In primul rand “buna ziua” domnule Onisor. Multumesc pentru randurile dumneavoastra. Din pacate nu intelg care va este doleanta. Am sa va rog sa fiti mai explicit. multumesc

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *