6 thoughts on “Vama Veche 15 zile “Ospitalitatea Unui Inceput de An” 08

 1. De cateva zile iti analizez si ma delectez totodata cu imaginile tale. Ceea ce ma frapeaza in lucrarile tale este abordatea extrem de simpla (nu simplista), minimalista as spune, lipsita de orice estetism gratuit in abordarea subiectelor. O fotografie sincera, subtila si meditativa uneori, directa alteori, cateodata mergand pana la banal (poate chiar este o sondare a banalului cotidian, care da culoare locurilor si momentelor), care reuseste sa redea atmosfera si spiritul spatiului care a zamislit-o. O fotografie care te imbie sa o privesti. Dobrogea, asa cum o vezi tu, este sublima. Privind imaginile imi doresc tot mai mult sa ma urc pe motor si sa redescopar Dobrogea “de dincolo de banada de asfalt”. Portita mai cu seama… cine stie, poate am sa ajung vreodata pe acolo…
  Seria de fotografii aeriene este cea mai puternica, in opinia mea. Imagini aproape grafice, cu decupaje care duc la compozitii in care accentul cade mai mult pe culoare, decat pe subiectul fotografiat. Sau poate ca subiectul este culoarea insasi…
  Despre seria Vama Veche 15 zile “Ospitalitatea Unui Inceput de An” voi spune mai multe pe masura ce am sa o asimilez. Acum pot sa iti spun doar ca imi place. Mult!
  Toate urarile de bine

 2. Salut Ovidiu,
  apreciez faptul ca ti-ai rapit atata timp sa-mi scri. si am citit de cateva ori, caci ai surprins cu sensibilitate abordarile mele prin imagine.
  continui sa-ti scriu pe adresa ta de mail.

 3. Un necesar exercitiu de contemplatie si meditatie pentru mine, care sunt atras in mod meschin de culori vii si contraste puternice. Multumesc pentru pacea si racoarea ochiului pe care mi-ati oferit-o prin aceasta serie.

 4. Nu mi-a rapit timp. Dimpotriva, am simtit nevoia sa scriu, dupa ce am vazut imaginile. Daca vrei, a fost ca o forma de exteriorizare a unei stari generate de fotografii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *