21 thoughts on “Doua perechi

 1. Poza SF… Sau “ghici ciuperca ce-i”… Sau “use your imagination”…?

 2. între cele două degete…. ceva organic? lînă? cîrnaţi? stofă? sfoară?

 3. Nicoleta,
  scrie-mi pe mail-ul meu personal ce crezi ca este intre cele doua degete, si iti confirm, sau iti raspund in cazul in care nu ai ghicit.
  razvan (razvanav(at)yahoo(dot)com)

 4. As tinde sa cred ca e vorba de genitale.. poate pentru ca e incadrat la “nud” dar in acelasi timp ar putea fi orice altceva.. Foarte interesanta abordare!

 5. prima oara am vazut un nud facut de tine la Gaudeamus. era o imagine cu un ardei rosu iesind dintre doua labii. de atunci am inceput sa tot caut fotografii de ale tale. luna asta am primit la job , de la Q TRAZ, 4 albume de ale tale. am incercat sa ii conving cu zambete largi si batai dese din gene sa imi dea mie un album, fara reusita, insa:( a trebuit sa le dau mai departe..geniale unele poze.

 6. Bianca,
  multumesc pentru aprecieri.
  nudurile de la Gaudeamus le-am expus acum multi ani…. .
  intre timp am editat si un labum cu acesata tema.
  care dintre albume au ajuns la firma voastra?
  si ce fac albumele acolo?
  daca vrei sa mai corespondam scrie-mi pe razvanav(at)yahoo.com.
  mi-ar face placere.

 7. Mi se pare extraordinara asocierea celor doua “perechi” in acest macro. Oare daca nu am sti ca face parte din categoria “nud” ne-am da seama ce reprezinta ? Felicitari! (nu numai pentru asta ci pentru intreaga colectie) Ma inclin

 8. hai ca la asta sunt si eu curios. As da cu parerea dar parca e prea variata posibilitatea. Dupa modul tau de a face nuduri as zice ca sunt labii dar niciodata nu se stie. Lumineaza-ne

 9. Oh, da, era mai mult decât evident, nu ştiu de ce le-a trebuit atât de mult unora pentru a-şi da seama! 😛
  Oricum, reuşite fotografii. Nu ţineţi şi nişte cursuri, ceva, că m-ar interesa?!
  De fapt vroiam să vă întreb ceva, însă cum nu găsii rubrica “oficială” de întrebări, scriu aci: ce este, fratele meu, cu predilecţia asta pentru fotografia alb-negru, într-o lume plină de mii de culori şi nuanţe?! Eu înţeleg că (poate) fotografia alb-negru este un pic mai expresivă, însă sentimentul pe care-l trăiesc eu în faţa ei aduce un pic a invaliditate… senzorială cromatică. General vorbind observ că ăsta este un adevărat trend.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *