12 thoughts on “Nud – Fluture cu trup de nimfa

 1. Excelent compusa fotografia tinand cont de titlul ei. Iar Marius Bodochi este un personaj foarte expresiv si capitolul din albumul Nud cu el imi atrage mereu atentia cand il rasfoiesc. Un actor bun pe care imi place sa il urmaresc mai ales in piesele de teatru.

 2. aranjamentul din fotografia asta atrage imediat atentia. nudul feminin de data asta langa un personaj masculin imbracat.

  cred ca ar fi interesat si nudul masculin luat separat.

 3. Marius mi-a facut onoarea de a fi in studioul meu pentru aceasta sedinta foto. Cele mai bune imagine le-am editat in albumul meu de nud, asa cum ai mentuonat si tu Cornel. Incet, incet se prefigureaza un nou album pe acesta tema, Poate Marius imi va onora o noua invitatie.

 4. Asa este imaginea tiparita are un impact mult mai puternic decat orice monitor din lume. Eu sunt unul dintre cei care crede ca daca fotografia nu este tiparita ea nu are viata, e ca si cum actul de creare a unei imagini nu este finalizat.

 5. Cornel,
  multumesc pentru randuri. Asa este cum spui tu, o fotografie developata pe o hartie de buna calitate sau tiparita in conditii de “High Resolution” are unicitatea ei. Monitoarele sunt mult in urma…inca.

 6. razvan, exceptionala fotografia
  sunt mare fan al lui Marius, nu stiam de fotografiile astea (inteleg ca sunt mai multe) 😀
  Am si facut un blog pentru el 😉 crezi ca sunt prea indrazneata daca te-as ruga sa ma ajuti cu fotografii pentru blog? (desigur sursa va fi mentionata si pun si link catre blogul tau, daca vrei si banner)
  Pls 😀
  Multumesc mult 🙂
  PS: in care album zici ca au aparut, ca as vrea sa-l cumpar si eu 😉

 7. Intr-adevar,Marius Bodochi are o expresivitate aparte,este un tip frumos si un artist foarte talentat si foarte bun in meseria sa.Stii ce mi-a atras atentia prima data la poza asta?Mainile lui Marius.Atat de elegante,de nobile…Maini de pianist 😉
  Ar fi interesant si un pictorial cu nuduri masculine,de ce nu?pana la urma,e vb de arta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *